Veilig tanden bleken

Een lach met witte tanden is een prachtige binnenkomer en maakt een onvergetelijke indruk. Bij ons kunt u, onder deskundige begeleiding, effectief en veilig tanden bleken. Dit gebeurt niet met een lamp maar met speciale op maat gemaakte en perfect passende bleeklepels. U krijgt professionele begeleiding hoe u verder thuis op een veilige manier kunt bleken. Binnen 2 weken ervaart u een stralend wit gebit op een uiterst veilige manier. Wij gebruiken alleen in Nederland en door de Europese Commissie goedgekeurde materialen en bleekvloeistoffen.

Vrijblijvende intake

Bij de eerste vrijblijvende intake wordt bepaald of uw gebit geschikt is om te bleken. Na een positief advies en indien u akkoord gaat met de kosten maken wij een afdruk van de te bleken tanden. Met deze afdruk wordt door ons eigen laboratorium een individuele bleeklepel vervaardigd. Hierdoor komt de bleekvloeistof alleen op de te bleken tanden en niet op het tandvlees.

Vervolgafspraak

De individuele beetlepel wordt op uw unieke mondsituatie aangepast en er wordt een lichtfoto van de te bleken tanden gemaakt. Indien nodig worden uw tanden eerst gereinigd. Er wordt uitgelegd hoe u de bleeklepel moet vullen en u krijgt een duidelijke schriftelijke instructie mee voor de thuisbehandeling. Tevens wordt er een afspraak gemaakt voor de afsluitende controle 14 dagen na beëindigen van de behandeling.

Mogelijke bijwerkingen

Tijdens de behandeling kan er lichte pijn ontstaan in de te bleken tanden. Ook kan het tandvlees om deze tanden licht gevoelig worden. Dit is allemaal van tijdelijke aard. Om te vermijden dat het glazuur bros kan worden mogen uw tanden niet langer dan vermeld op de instructie gebleekt worden.

Tijdens het bleekproces zijn de tanden extra poreus waardoor kleurstoffen in wijn, thee, koffie of rook voor een minder fraai eindresultaat kunnen zorgen. Vandaar dat wij het nuttigen van deze producten tijdens deze periode afraden.

Wat u moet weten:

  • Een kroon of facing kan niet gebleekt worden
  • Een vulling bleekt niet mee
  • Bleken moet regelmatig herhaald worden, afhankelijk van de porositeit van het glazuur en consumptie van kleurend voedsel en dranken
  • De behandeling is veilig en goedgekeurd door de Inspectie voor de Gezondheidszorg
  • In eerste instantie zal er 7 dagen 4 uur per dag thuis gebleekt moeten worden
  • Veertien dagen na behandeling is het optimale resultaat bereikt.

Bent u geïnteresseerd bel  (076) 58 12 280, mail  info@tppvlaszak.nl vrijblijvend of loop even binnen op één van onze locaties.