Team Mondzorgcentrum Vlaszak

Het team van Mondzorgcentrum Vlaszak bestaat uit een tandarts (Marnix Proost, BIG 19023362202), mondhygiëniste Natalie van der Zalm, klinisch prothese technicus – kpt (Sara Abid), tandtechnicus (Peter van Gelder) en twee tandtechnici die veel waarde hechten aan service en persoonlijk contact. We nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden en zorgen dat uw behandeling zo aangenaam en ontspannen mogelijk verloopt. Samen zorgen wij ervoor dat u iedere dag begint met een glimlach.

Breng eens een bezoek aan onze sfeervolle praktijk. U wordt vriendelijk ontvangen en kunt gratis uw prothese laten controleren. De praktijk heeft een aparte ruime voor kleurbepaling, een eigen tandtechnisch laboratorium, behandelstoelen voor de tandarts, mondhygiëniste, klinsch prothese technicus en onze tandtechnicus.

Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtruimte. U vindt er naast tijdschriften, tv-scherm, koffie of thee, informatiebrochures ook een gratis wifi.

Wij zijn zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer. Op 25 meter afstand van de praktijk stoppen 10 verschillende busverbindingen. Voor de auto is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Tandprothetiek Vlaszak / Mondzorgcentrum Vlaszak
Boschstraat 11
4811 GA Breda

Telefoon: (076) 58 12 280
info@tppvlaszak.nl
www.tppvlaszak.nl

AGB Code: 38002299